ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ14: ΕΠΣ Αν. Αττικής – ΕΠΣ Φθιώτιδας 2-1

Την ήττα γνώρισε η Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Ραφήνα, από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα του Νίκου Τσικρά μπήκε με τον αέρα του πρωτοπόρου στο γήπεδο, από την αρχή πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μόλις στο 5ο λεπτό είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε τετ-α-τετ ο Σπανός πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε, με του φιλοξενούμενους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, παρά μόνο όταν σε ένα γέμισμα των γηπεδούχων από το κέντρο, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα πέρασε πάνω από την εστία και κατέβηκε κάθετα και βρήκε ελάχιστα το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ, με τον Μπράνη να ελέγχει την όλη κατάσταση.

Η ισοπαλία έδειχνε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, όμως δύο διαιτητικές αποφάσεις έφεραν τα πάνω κάτω, όταν σε γέμισμα από δεξιά στο 34′ για την ομάδα της Αττικής, η μπάλα βρήκε στον μηρό του αμυντικού της Φθιώτιδας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι. Απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Φθιώτιδας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στην εκτέλεση πέναλτι ο τερματοφύλακας Μπράνης απέκρουσε την μπάλα, αλλά δεν του έκανε το χατήρι, αφού αυτή βρήκε το αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, νέα υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή, όταν σε παράλληλη σέντρα, η μπάλα βρήκε στα πλευρά του αμυντικού της Φθιώτιδας, νέες διαμαρτυρίες, χωρίς αποτέλεσμα.
Στην εκτέλεση πέναλτι ο Μπράνης απέκρουσε την μπάλα και διατήρησε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, με την έναρξη του παιχνιδιού στο 44′, επιθετικός της Αττικής από καταφανέστατη θέση οφσάιντ έκανε το 2-0.

Η Φθιώτιδα παρά ταύτα, έβγαλε αντίδραση, οι αλλαγές έδωσαν πνοή στην ομάδα και στο 57′ με σουτ στην κίνηση από τον Κολοβό μείωσε σε 2-1.
Στη συνέχεια κυνήγησε την ισοφάριση, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ταργαζίκη και τον Κολοβό, αλλά δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, η Φθιώτιδα φωνάζει για 2 φάουλ έξω από την περιοχή που θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα, όμως δόθηκαν αντίθετα ως επιθετικά φάουλ και εκεί τελείωσαν οι κάθε ελπίδες.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Νίκος Τσικράς)
Μπράνης, Ζάνι, Ρήγας, Σπυριδάκης, Διαμαντής,
Λαμπαδιάρης, Ταργαζίκης(75′ Κεραμίδας), Σαντάρμης (75′ Συρταγγιάς), Σπανός, Κράξος(41′ Ανεστόπουλος Αρ.), Χόντζιας (57′ Κολοβός).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ