ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ14: ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-1

Διπλό και πρόκριση στους 16

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 0-1 πέτυχε η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Εύβοιας μέσα στην Χαλκίδα και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην Β’ Φάση.

Η Φθιώτιδα μπήκε δυνατά και αποφασισμένη από την αρχή του παιχνιδιού και με κόντρα άνεμο που ήταν πέρα από τα φυσιολογικά, δημιούργησε φάσεις και ευκαιρίες με τους Κολοβό, Σπανό και Ταργαζίκη, ενώ δίκαια διαμαρτύρεται για μια φάση στο 9ο λεπτό όταν ο Κολοβός κέρδισε την κόντρα και έφευγε σε τετ-α-τετ με τον διαιτητή να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ χωρίς να υπάρχει επαφή.
Έτσι κινήθηκαν οι Φθιώτες σε όλο το πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, είχαν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να τιθασεύσουν τα τερτίπια του δυνατού αέρα.

Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος της Φθιώτιδας ήταν χωρίς σταματημό, είχε την εύνοια του “στρατηγού άνεμου” και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ιδιαίτερα από στημένες φάσεις σε εκτελέσεις των Κολοβού, Χόντζια και Λαμπαδιάρη.
Το νικητήριο τέρμα ήρθε στο 77′ όταν μετά από εναλλαγή της μπάλας του Χόντζια με τον Λαμπαδιάρη, ο τελευταίος με υπέροχη λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τους αμυντικούς της Εύβοιας και ο επερχόμενος Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους συμπαίκτες του σε πελάγη ευτυχίας.
Μέχρι και τη λήξη του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν και οι φιλοξενούμενοι διαφύλαξαν το 0-1 που τους έδινε πέρα από τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο τέλος όλα τα παιδιά αφιέρωσαν τη νίκη-πρόκριση στον προπονητή τους, Νίκο Τσικρά, ο οποίος δεν βρέθηκε στην Χαλκίδα και απουσίαζε λόγω ασθένειας, έχοντας επικοινωνία μάλιστα μαζί του!!

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας
Μπράνης, Ζάνι, Ρήγας, Σπυριδάκης, Διαμαντής,
Λαμπαδιάρης, Χόντζιας, Σαντάρμης, Σπανός, Ταργαζίκης, Κολοβός (70′ Μωρίκης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ