ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ14: ΕΠΣ Φθιώτιδας – ΕΠΣ Εύβοιας 1-0

Πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Ενωσιακό γήπεδο στο Φραντζή, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας, για την 3η Αγωνιστική του 7 Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το συγκρότημα του Νίκου Τσικρά, μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά, είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό σε σουτ του Λαμπαδιάρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και άνοιξε το σκορ στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπυριδάκη, που κέρδισε ο Κολοβός μετά από ατομική ενέργεια, όταν ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον αντίπαλο αμυντικό.
Στη συνέχεια η Φθιώτιδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να απειληθεί και με το αποτέλεσμα υπέρ της γηπεδούχου, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι Φθιωτοί δημιούργησαν φάσεις χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα, εν αντιθέσει με του φιλοξενούμενους που δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε με τη νίκη της στον κορυφή του ομίλου και μετά το ρεπό θα υποδεχθεί στην έδρα της την ομάδα της Βοιωτίας.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Νίκος Τσικράς)
Μπράνης, Ζάνι (80′ Κουσόβα), Ρήγας, Σπυριδάκης, Διαμαντής,
Σαντάρμης, Ταργαζίκης, Λαμπαδιάρης, Σπανός (77′ Λίρας), Κεραμίδας (46′ Κράξος), Κολοβός.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ