ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ16: ΕΠΣ Αν. Αττικής – ΕΠΣ Φθιώτιδας 4-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την αντίστοιχη της Ανατολικής Αττικής στη Ραφήνα, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και χωρίς να έχει κυριαρχήσει μία εκ των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι στέκονταν καλά μέσα στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι είχαν μια άκαρπη υπεροχή, η οποία όμως καρποφόρησε στο 27′ σε μαι ανύποπτη φάση και με μια διαγώνια σέντρα σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 1-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Πούλου, πήρε χώρο στο γήπεδο, πέρασε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να πετύχει ένα τέρμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η Φθιώτιδα έδωσε χρόνο και σε νέα παιδιά και ενώ μέχρι το 80ο λεπτό όλα έδειχναν πως το σκορ θα έμεινε χαμηλά, η Φθιώτιδα λόγω δύο τραυματισμών και έχοντας κάνει όλες τις αλλαγές, δέχθηκε τα τελευταία λεπτά τρία τέρματα και το σκορ πήρε έκταση.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος)
Γραββάνης, Σακελλάρης (78′ Αντωνόπλους), Αρτινόπουλος, Τσιγαρίδας, Παπαθανασίου,
Τσαδήμας (73′ Νάτσιουλας), Μέρμηγκας, Σαντάρμης, Θεοδοσόπουλος (46′ Πουγκακιώτης), Πανουργιάς (57′ Καραπετσάκος), Τσιαβός (73′ Λιάγκας).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ