ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΧωρίς κατηγορία

Κ16: ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Φθιώτιδας 2-2

Με τον βαθμό της ισοπαλίας και σκορ 2-2, έφυγε η Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας από την Βοιωτία, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ομάδας της Φθιώτιδας, όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε φάσεις και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ ο αγωνιστικός χώρος και η τύχη στάθηκαν ουσιαστικό εμπόδιο στους Φθιώτες.

Και αυτό γιατί οι αναγκαστικές αλλαγές και οι δύο πολύ σοβαροί τραυματισμοί, φρέναραν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ ξανά σε χόρτο και δη λασπωμένο τερέν.

Στο φιλμ του αγώνα τώρα, οι Βοιωτοί χωρίς να έχουν απειλήσει ιδιαίτερα, ευτύχησαν να προηγηθούν σε μια ανύποπτη φάση στο 37′ και το ημίχρονο να κλείσει στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Δημήτρης Πούλος ανακάτεψε την τράπουλα, είδε την ομάδα του να κλείνει στα καρέ τους αντιπάλους της, να ισοφαρίζει στο 67′ με τον Θεοδοσόπουλο με πλασέ μέσα από την περιοχή και να κάνει την ολική ανατροπή στο 83′ με τον Λιάγκα με διαγώνιο σουτ.

Όμως μια ολιγωρία στην άμυνα των Φθιωτών στο 88′ ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος)

Γραββάνης, Σακελλάρης, Αρτινόπουλος, Τσιγαρίδας (Σιόλος 50′), Παπαθανασίου,

Τσαδήμας, Χειμάρας (Θεοδώρου 20′), Σαντάρμης, Θοεδοσόπουλος (Αντωνόπουλος 67′), Καραδήμας (Κομπούρης 67′), Τσιαβός (Λιάγκας 67′).