Χωρίς κατηγορία

Κ16: ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Φθιώτιδας 3-1

Την ήττα γνώρισε η Κ16 Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην Χαλκίδα από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Εύβοιας, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σταθούν στο γήπεδο λόγω του δυνατού αέρα, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν από μια καλή στιγμή που καταγράφονται ως τελικές.
Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία, στη διάρκεια των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εύνοια του αέρα που δημιούργησε σύγχυση στα καρέ της Φθιώτιδας και πέτυχαν δύο τέρματα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε υπέρ της Φθιώτιδας, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, έκανε φάσεις και μείωσε σε 2-1 με τον Τσιαβό στο 75′, όταν μετά από προσωπική ενέργεια έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε ένα μέτρο μέσα από την τελική γραμμή της εστίας. Το γκολ μέτρησε μετά από διαβούλευση του διαιτητή με τον 2ο βοηθό τους και τις έντονες διαμαρτυρίες των Φθιωτών και την συναίνεση των γονέων από την κερκίδα…

Και ενώ η Φθιώτιδα πίεζε να ισοφαρίσει όντας καλύτερη και με τις διορθωτικές κινήσεις του Δημήτρη Πούλου να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, στο 80′ μετά από ένα φάουλ-εφεύρεση έξω από την περιοχή, στην εκτέλεση ο Γραββάνης έπεσε και έδιωξε στην γωνία του την μπάλα, επιθετικός από την Εύβοια την έστειλε στα δίχτυα από εμφανή θέση οφσάιντ και χωρίς ο 1ος επόπτης να υποδείξει την παράβαση ή να κινηθεί προς την σέντρα, ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος)
Γραββάνης, Σακελλάρης, Αρτινόπουλος, Τσιγαρίδας, Παπαθανασίου,
Τσαδήμας (32′ Νάτσιουλας), Μέρμηγκας (79′ Σιάππας), Αντωνόπουλος (64′ Πιτσέλης), Πανουργιάς (79′ Λιάγκας), Σαντάρμης (79′ Χειμάρας), Τσιαβός.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ