Κ-16ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ16: ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Φθιώτιδας 1-4

Σε φιλικό προετοιμασίας η Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, πέτυχε ευρεία νίκη εκτός έδρας στο Βόλο με σκορ 1-4, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πούλου κυριάρχησε από νωρίς, επέβαλλε τον ρυθμό της και έκλεισε στα καρέ τους γηπεδούχους, δημιουργώντας πολλές κλασικές ευκαιρίες με τους Καραδήμα, Τσιγαρίδα, Θεοδώρου και Τσιάβο.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο πρώτο 10λεπτο, όπου ο Τσιγαρίδας άνοιξε το σκορ, λίγα λεπτά αργότερα στο 23′ ο Θεοδώρου διπλασίασε τα τέρματα και στο 30ο λεπτό ο Σακελλάρης διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 52ο λεπτό, ενώ οι καίριες επεμβάσεις του Γραββάνη απέτρεψαν την επίτευξη περισσότερων τερμάτων για τους Θεσσαλούς.

Οι Φθιώτες κατάφεραν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πούλος φρεσκάρισε την ομάδα και έκανε πολλές φάσεις προς την αντίπαλη εστία, είχε δοκάρι στο 58′ και πέτυχε τέταρτο γκολ με τον Χειμάρα στο 65ο λεπτό.

ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δ. Πούλος)

Γραββάνης, Σακελλάρης, Μπούτλας, Πιτσέλης, Παπαθανασίου,
Τσιγαρίδας, Λιάγκας, Σαντάρμης, Θεοδώρου, Καραδήμας, Τσιάβος.
Έπαιξαν και οι: Πιτσίκας, Νάτσιουλας, Συρόπουλος, Σιόλος, Θεοδοσόπουλος, Πουγκακιώτης, Αγγελής, Βέργιος, Αντωνόπουλος, Σιάππας.

Φωτορεπορτάζ