ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ16: ΕΠΣ Φθιώτιδας – ΕΠΣ Βοιωτίας 0-2

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίδας, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΦ στο Φραντζή, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα της Φθιώτιδας από πολύ νωρίς αναγκάστηκε να κυνηγήσει το σκορ, καθώς σε μια αδράνεια της άμυνάς της, οι της Βοιωτίας κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6ο λεπτό και να πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι.
Οι παίκτες του Δημήτρη Πούλου ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κέρδισαν χώρο και μπάλες, δημιούργησαν φάσεις, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, άλλαξαν τις ισορροπίες μέσα στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι έκαναν πολλές ευκαιρίες, είχαν και δύο δοκάρια, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι.

Στον αντίποδα η Βοιωτία, αμύνθηκε και έπαιξε στην κόντρα και ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος)

Γραββάνης, Σακελλάρης, Αρτινόπουλος, Σιόλος (49′ Πουγκακιώτης), Παπαθανασίου,
Τσιγαρίδας, Μέρμηγκας (56′ Λιάγκας), Σαντάρμης (72′ Τσαδήμας), Χειμάρας, Θεοδοσόπουλος (56′ Πανουργιάς), Τσιάβος (72′ Καραπαετσάκος).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ