ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΣΦ

Λήψη μέτρων για προληπτικούς λόγους

ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

H Ε.Π.Σ.Φ. ενημερώνει ότι νεαρός ποδοσφαιριστής του σωματείου Α.Ε.Ν. Κρικέλλου διεγνώσθηκε θετικός στον COVID-19 με ήπια συμπτώματα και μετά από απόφαση του Ε.Ο.Δ.Υ. όλοι οι εμπλεκόμενοι του σωματείου Α.Ε. ΝΕΟΥ ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Από την Ε.Π.Σ.Φ. έγινε επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και με τη Διοίκηση του σωματείου και αφού ευχηθούμε στο νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση, αναβάλλουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδος μέχρι το τέλος της καραντίνας. (Κύπελλο και Πρωτάθλημα.)

Επίσης, αναβάλλουμε και τον προγραμματισμένο αγώνα του Κυπέλλου μεταξύ των σωματείων ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ για προληπτικούς και μόνο λόγους (διότι το περασμένο Σάββατο διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των σωματείων ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – Ν.ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ).

Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρουμε την υγεία των αθλητών, των διαιτητών, προπονητών, παραγόντων και όλων όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από κοινό αίτημα των σωματείων ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 το οποίο έγινε δεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ο αγώνας της 12/9/2020 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μαλεσίνας κι ο επαναληπτικός αγώνας στο γήπεδο Αγ. Σεραφείμ».