ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΜικτή Κ14

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΦ (Κ14): Φθιώτιδα – Εύβοια 0-1, 5η Αγωνιστική 21/02/2024

Ένα  συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα στη Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας  με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ευβοίας, στο πλαίσιο της  5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Φθιώτιδα είχε την υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά, προσπαθώντας να επιβάλει τον ρυθμό της, ενώ η Εύβοια ισορρόπησε την κατάσταση στη συνέχεια, χωρίς όμως καμία ομάδα να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Η Φθιώτιδα πίεσε περισσότερο μετά τα μέσα του ημιχρόνου, χάνοντας 3-4 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Εύβοια κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια αντεπίθεση και να πετύχει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Παρά την ήττα, η Φθιώτιδα παραμένει στη 2η θέση του ομίλου έχοντας 8 βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Βοιωτία η οποία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική, η Φθιώτιδα θα αντιμετωπίσει την Βοιωτία σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΦΘΙΩΤΙΔΑ:(Γιώργος Νικολάου) Πιτσίκας, Παπαλουκάς, Μποντούρρις, Κρίντας, Χαριτοδιπλωμένος, Τσοκαλίδης, Μπακογιάννης, Τσιγαρίδας, Τόσκα, Κοντέλας, Νέλλας (Αλεξίου, Σινάνι, Καλογερίδης, Παντζιάς, Καραΐσκος, Νιώρας, Τσανής, Δελεζάκης, Παπαστάμος).

ΕΥΒΟΙΑ:(Δημ. Ακριτίδης,Τάκης Σπυρόπουλος, Αντώνης Καπνίσης) Βασιλείου, Κολιοφούτης, Λιάπης, Καραμπούλης, Σιαμπαλιώτης, Ευθυμίου, Κορδώνης, Παπαχριστόπουλος, Μαντής, Περάι, Μήτρου (Σταματίου, Παπαευθυμίου, Γεωργόπουλος, Πίσχινας, Καρατζίκης, Μπαζώτης, Βαλτάς, Μπαρόλας, Θαλασσινός).