ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΜικτή Κ14

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΦ(Κ16): Φθιώτιδα-Εύβοια 0-3, 5η αγωνιστική 21/02/2024

Στο γήπεδο των  Καλυβίων, η ομάδα Νέων (Κ16) της ΕΠΣ Φθιώτιδας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Εύβοιας. Παρότι η ομάδα της Εύβοιας είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Φθιώτιδας δεν το έβαλαν κάτω. Κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, αγωνίστηκαν με ψυχή και κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό και τα χειροκροτήματα του κοινού.

Η εξέλιξη του αγώνα:

  • Η Εύβοια άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
  • Δύο λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματά της με δυνατό σουτ.
  • Στο 70ο λεπτό, η Εύβοια εδραίωσε τη νίκη της με το τρίτο τέρμα.

Παρά την ήττα, η ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας έδειξε χαρακτήρα και αγωνιστικό πνεύμα. Η εμπειρία που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τον αγώνα αυτό είναι πολύτιμη και θα τους βοηθήσει στην μελλοντική τους πορεία.

Οι συνθέσεις:

ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Γιάννης Αποστόλου): Κουτσιάφτης, Νάτσιουλας, Σπυρόπουλος, Γεωργαντάς, Ριζόπουλος, Ντσιάβος, Καραδήμας, Παπαγεωργίου, Άλλα, Λιάγκας. (Αυγερόπουλος, Γαλάνης, Κυροδήμος, Πολίτης, Λιάσκος, Ανεστόπουλος Γ., Ανεστόπουλος Α., Σιάππας, Γρίβας).

ΕΥΒΟΙΑ (Δημήτρης Ακριτίδης-Αντώνης Καπνίσης-Τάκης Σπυρόπουλος): Αναγνώστου, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Κουσερής, Πολυκαρπίδης, Κ. Τσούμαρης, Λάμπρου, Τότσι, Μαρίνης, Αλ. Καλαμαράς, Αλαφάκης. (Ψωμαδέλης, Μπρέλλος, Δούδαλης, Αναστασιάδης, Πολίτης, Αντωνίου, Γιαννάκης, Θεοδώρου, Τζαφέρος).