ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ14: ΕΠΣ Φθιώτιδας – ΕΠΣ Βοιωτίας 1-0

Τη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΦ στο Φραντζή, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα του Νίκου Τσικρά έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της και άρχισε την πίεση πολύ ψηλά στην αντίπαλη περιοχή, μην αφήνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους να κάνουν παιχνίδι.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσουν πολλές μπάλες και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, καθώς και να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους σε λάθη, όπου σε ένα από αυτά στο 6ο λεπτό, ο Ταργαζίκης έκλεψε την μπάλα, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Η συνέχεια ανήκε στους Φθιωτούς, οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν φάσεις όμως δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους για το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η Φθιώτιδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη τη διάρκεια είχε φάσεις και δεν τις μετουσίωσε σε γκολ, ενώ η Βοιωτία έφτασε ελάχιστες φορές στα αντίπαλα καρέ χωρίς να απειλήσει.

Έτσι η αναμέτρηση έληξε με τη Φθιώτιδα να παίρνει το τρίποντο και να φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου  και καλείται στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές να υπερασπιστεί την θέση της.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Νίκος Τσικράς)
Μπράνης, Ζάνι, Χόντζιας, Σπυριδάκης, Διαμαντής,
Σαντάρμης, Ταργαζίκης (80′ Ανεστόπουλος Αν.), Λαμπαδιάρης, Σπανός (75′ Λίρας), Κεραμίδας (50′ Κράξος), Κολοβός (80′ Συρταγγιάς).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ