ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ

Κ16: ΕΠΣ Φθιώτιδας – ΕΠΣ Εύβοιας 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα από την αρχή του παιχνιδιού, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας ένα τέρμα λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, κατέβαλλαν σθεναρή αντίσταση όμως δεν κατάφεραν κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν σχεδόν το ίδιο, όμως οι διορθωτικές κινήσεις του Δημήτρη Πούλου, ισορρόπησαν το παιχνίδι, οι της Εύβοιας απείλησαν με μακρινά σουτ και από στημένες φάσεις.
Αποτέλεσμα ήταν να πάρουν μέτρα οι Φθιωτοί στο γήπεδο και  να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όπου σε μία από αυτές κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ και να ισοφαρίσουν  με τον Κομπούρη στο 73′ λεπτό και να χάσουν μία ακόμη πολύ καλή ευκαιρία λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος)
Γραββάνης, Σακελλάρης, Αρτινόπουλος, Σιόλος Παπαθανασίου,
Τσαδήμας (52′ Αντωνόπουλος), Χειμάρας, Σαντάρμης (68′ Πουγκακιώτης), Πανουργιάς [(46′ Θεοδοσόπουλος λ.τρ.) (64′ Κομπούρης)] , Καραδήμας, Τσιαβός.